coro menang totohan bal/casino/poker online

pengen reti carane menang totohan bos? ner gur kalah mbendino kan kesel tenogo pikiran duit,,,depa depo wae kapan WD ne !!!!!!! heheheh, kie tak kei tips ben menang totohan online bos ben ra sayah neng atm gur depo tok..kolo2 yo narik syukur2 jumlahe gedi ngono rak!!!

KIE TAK KEI RAHASIA MENANG TOTOHAN BAL NGANTI JUTAAN 

  1. JOIN / GAWE ID NENG AGENAC88
  2. yen ditekok i CS ngomong ae milih gem/permainan SBOBET SPORT opo MAXBET SPORT
  3. depo bro nggo modal awal iso dimulai seko seket ewu aka 50.000
  4. milih pertandingan sing jek mlaku macem e pilihan ono :
    1. handicap(pur puran)
    2. ngisor nduwur a.k.a OVER UNDER (milih gol jumlahe piro gaes)
    3. nebak pemenang a.k.a 1X2 (kie rodo gampang yen sing maen tim gede)

RAHASIA MENANG HANDICAP / TOTOHAN BAL

“piliho game sing meh mulai 2 jam – 15 menit ngkas, yen metu pur e 0.75(3/4) jipuk en tim sing ngepur bossss peluang menang rodo gedi sekitar 65%-75% kui nggo full time yo ojo salah pilih setengah babak”

RAHASIA OVER UNDER BAL

“main’no pertandingan sing wes mlaku yen babak pertama jipuk o pertandingan sing nembe mlaku 15-23 menit trus gatekkno neng kolom 1X2 odds drawne luwih seko 1.74 jipuk en OVER, yen sewalik e yo jipuk UNDER, tak kei conto gambar neng iso iki”

RAHASIA 1X2 SING MENANG NDI

“yen ndelok conto gambar neng nduwur Tigres UANL odds menang2 1.29, dadi kemungkinan besar tigres bakal menang neng pertandingan iki, dadi rumus e jipuk en sing odds e ora luwih seko 1.35 ojo njipuk draw lan odds sing luwih gede”

 

ngunu sek mas bro yen bingung diwoco ae engko kan mudeng yen ra tekok CS langsung ae ben diwarahi 🙂 hehehehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *